Bestel zonnebrillen online

Wilt u de mooiste zonnebrillen graag online bestellen? Ontdek dan de verschillende monturen in het uitgebreide assortiment van Bruninx Design Optics in Hasselt. U vindt bij ons gegarandeerd een bril die aan al uw wensen voldoet. Indien gewenst voorziet onze opticien u graag van gedegen advies, zodat u zeker een passende bril aanschaft. Twijfel niet langer en besluit om de mooiste zonnebrillen online te bestellen.

De verschillende zonnebrillen die u online kunt bestellen

U vindt een uitgebreid assortiment van zonnebrillen in onze online winkel. U kiest bijvoorbeeld voor een luxe zonnebril van het merk Chanel, als u een stijlvolle uitstraling nastreeft. Het is echter ook mogelijk om een sportieve zonnebril van het merk Oakley aan te schaffen, als u een zonnebril zoekt die ook te gebruiken is tijdens het sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos en u geniet bij ons te allen tijde van uitstekende garantie op uw bril.

Bestel nu

Heeft u zonnebrillen gevonden in onze online winkel die voldoen aan uw wensen? Bestel deze dan direct! U bent uiteraard ook van harte welkom om ons uitgebreide aanbod aan zonnebrillen persoonlijk te bekijken in onze winkel in Hasselt. Kom gerust eens langs of maak een afspraak door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten