Maak een afspraak bij dé opticien in Hasselt

Zou u graag een afspraak willen maken bij een professionele opticien in Hasselt? Dan zit u bij Bruninx Design Optics zeker goed. In ons team beschikken we zelfs over optometristen, die een specifieke opleiding hebben voltooid om een oogmeting uit te voeren. Terwijl een opticien alleen kan zien of de huidige sterkte goed genoeg is, kan een optometrist zelfstandig waarnemen welke sterkte u nodig heeft. Twijfel daarom niet om bij ons als opticien/optometrist te Hasselt langs te komen voor een afspraak.

Een afspraak bij een gespecialiseerde opticien/optometrist in centrum Hasselt

Als ervaren en gepassioneerd familiebedrijf beschikken wij ook over een ruim aanbod aan middelen waarmee we u kunnen helpen tijdens uw afspraak. Na een oogmeting verwijzen we u door naar de vele merken monturen die we aanbieden alsook de kwalitatieve brilglazen waarmee we werken. Tijdens uw afspraak bij ons als opticien in Hasselt rekent u op eerlijk advies, omdat wij niet gebonden zijn aan bepaalde merken. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u op basis van wat het meeste aansluit bij uw behoeftes.

Kom zeker langs!

Om een afspraak te maken bij ons als opticien in Hasselt, kunt u hieronder uw gegevens invullen en een bepaald tijdstip reserveren. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers wanneer u met vragen zit. Zo bereikt u ons via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of via het online contactformulier.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten