Starten met lenzen

Het leren opzetten van lenzen doen we met de uiterste zorg en begeleiding. Het proces start met het inboeken van een afspraak. Reken op ongeveer een uur tijd. Wij helpen je op weg om zonder zorgen je lenzen te kunnen dragen.

starten met lenzen
starten met lenzen

Wij helpen je op weg

Wij doen hiervoor alle nodige metingen en bespreken wat jouw wensen zijn. Dan kiezen we de juiste lens uit en leren jou deze eerst opzetten, waarna we dubbelchecken of deze lens perfect is.

Tot slot leren we jou de lens terug uithalen en leggen alles uit in verband met het onderhoud en hygiëne. Dan kan het echte testen pas beginnen. Je kan kiezen om je lenzen te blijven dragen en naar huis te gaan zonder bril. Ook krijg je voldoende paslenzen mee om ze één tot twee weken uit te testen.

Nacontrole

Meestal is je eerste nacontrole na één week. We luisteren eerst of je nog vragen of problemen hebt. Dan gaan we verder met alles na te kijken. Is zowel je zicht als draagcomfort goed en slaagt het al de testen? Dan hebben we een match!

Tot drie nacontroles zitten inbegrepen in de prijs. Zo zijn we zeker dat je voldoende tijd hebt om je ideale lens uit ons assortiment te kiezen.

starten met lenzen

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten