Contactlenzen

Wil je graag scherp zien, maar draag je niet graag een bril? Sport je veel en is dit onhandig met je bril? Contactlenzen bieden de oplossing.

Maak een afspraak
contactlenzen Bruninx

Partner van LensOnline

Als partner van LensOnline kunnen wij alle merklenzen aanbieden tegen de laagste prijzen, zowel online als in de winkel.

Ook verdelen we EyeDefinition, het huismerk van LensOnline. Dezelfde kwaliteit tegen een betere prijs, inclusief nieuwe acties en kortingen iedere 3 à 6 maanden.

Shop lenzen online

Starten met lenzen

Het leren opzetten van lenzen doen we met de uiterste zorg en begeleiding. Ontdek onze aanpak of boek direct een afspraak in onze agenda. Zo kunnen we je optimaal op weg helpen met jouw eerste lenzen.

Meer informatie
Maak een afspraak

Lenscontrole

Een gewone lenscontrole kan natuurlijk ook. Dit is een jaarlijkse controle waar we de sterkte en de gezondheid van jouw ogen controleren. Ook bespreken we samen nog even je vragen en geven we tips indien nodig.

Wil je graag andere lenzen proberen? Dan voeren we een her-aanpassing uit en laten we je andere proeflenzen testen. Hier zitten twee nacontroles bij inbegrepen om steeds te verzekeren dat er genoeg tijd is om alles te testen.

Tarieven:
Lenscontrole 25 euro
Heraanpassing 35 euro
Eerste aanpassing 85 euro
Multifocale aanpassing 85 euro
Maatwerk-lenzen aanpassing 85 euro
Nachtlenzen aanpassing 350 euro
contactlenzen oog Bruninx

Kom langs in onze winkel

Of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Maak een afspraak