De beste opticien in België

Bruninx Design Optics is dé beste opticien van België door onze jarenlange ervaring, goede kennis van zaken en een uitgebreid assortiment aan monturen. Wij verwelkomen u graag bij ons in Hasselt voor een deskundige oogmeting of voor gedegen advies omtrent uw bril of contactlenzen. Maak nu een afspraak bij de beste opticien van België en ervaar de kennis en kunde van onze medewerkers.

Niet voor niets de beste opticien in België

Wij zijn niet voor niets de beste opticien van België, u kunt namelijk niet enkel bij ons terecht voor een modern montuur, nieuwe brillenglazen of nieuwe lenzen. U bent ook van harte welkom voor een gedegen oogmeting bij ons in Hasselt. Ook voor een behandeling voor bijziendheid of persoonlijk advies zit u goed bij ons. Bij onze brillenwinkel in Hasselt helpen we u uiteraard graag bij uw zoektocht naar een nieuw montuur, maar doen daarnaast ook ons best om eventuele oogklachten te voorkomen. Uw bril of contactlenzen spelen hierin een grote rol, vandaar dat wij u graag adviseren.

Kom bij ons langs

Neem contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen en maak een afspraak bij de beste opticien van België, gevestigd in Hasselt. U stelt op die manier ook eventuele vragen, onze deskundige medewerkers beantwoorden ze graag.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten