Brillen van Cartier

Als u op zoek bent naar mooie brillen van Cartier, moet u zeker in onze winkel te Hasselt zijn. Bij Bruninx Design Optics bieden we een dienstverlening aan waarbij uw wensen centraal staan. De jarenlange passie voor brilmode van ons familiebedrijf zorgt dat wij eerlijk en transparant werken in uw zoektocht naar een nieuwe bril. Dankzij onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brillen en oogmode, gecombineerd met ons uitgebreide aanbod, vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. De kwaliteitsvolle, luxueuze brillen van Cartier bij ons in Hasselt zijn een uitstekende keuze.

De vele brillen van Cartier bij ons in Hasselt

Het merk Cartier staat bekend om zijn assortiment luxe brillen en dat vertaalt zich ook naar hun assortiment aan. De monturen zijn vaak simplistisch, strak en gemaakt van kwalitatieve materialen, om een moderne look en een hoog draagcomfort te realiseren. Wij maken u graag wegwijs in ons aanbod en bieden advies op maat aan. Als optometrist voeren wij ook oogmetingen uit en maken we brilglazen, zelfs multifocaal, op maat. Bent u in Hasselt eerder op zoek naar andere merken dan Cartier? U vindt bij ons ook diverse andere merken. Zo hebben we onder meer topproducten van Tom Ford. Ook de brillen van Chloé zijn een uitstekende keuze.

Koop de perfecte bril bij ons

Heeft u interesse in een van de luxe brillen van Cartier die wij in Hasselt aanbieden? Kom dan zeker langs in onze winkel en profiteer van onze service op maat. U kunt ook altijd een afspraak maken door ons telefonisch te contacteren via +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten