Brillenwinkel nabij Genk

Bezoek de brillenwinkel van Bruninx Design Optics te Hasselt, nabij Genk en Tongeren, en profiteer van het deskundige advies van onze opticien. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over de modernste technologie. De combinatie van kennis, ervaring en een ruim aanbod aan verschillende monturen zorgt ervoor dat wij u gegarandeerd een passende bril kunnen aanmeten die aan al uw wensen voldoet. Breng gerust een bezoek aan de opticien in onze brillenwinkel in de buurt van Tongeren en Genk en vraag advies.

Een ruim aanbod aan monturen bij onze brillenwinkel nabij Genk en Tongeren

Indien u op zoek bent naar een nieuwe bril, toont onze opticien u graag het uitgebreide aanbod aan brilmonturen bij ons in Hasselt, nabij Tongeren. U kiest bijvoorbeeld voor een luxe bril van Cartier, maar u kunt ook kiezen voor een kleurrijke en moderne bril van Theo. De keuze hierbij is volledig aan u. Een ervaren opticien van onze brillenwinkel nabij Genk en Tongeren gaat graag met u op zoek naar een montuur dat volledig bij u past in, zodat u met een glimlach én een prachtige bril ons pand weer verlaat.

Onze opticien in Tongeren voert een deskundige oogmeting uit

Een prachtig montuur is uiteraard van belang wanneer u een nieuwe bril zoekt. Echter is het minstens zo belangrijk om ook goed aangemeten brillenglazen te krijgen. Onze ervaren opticien in onze brillenwinkel nabij Genk en Tongeren meet uw ogen op deskundige wijze op met geavanceerde apparatuur. Wij streven te allen tijde naar de beste kwaliteit en afwerking voor u, zodat u een bril op maat ontvangt.

Kom eens langs

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe bril of zonnebril? Maak dan een afspraak met de opticien van onze brillenwinkel in de omgeving van Tongeren en Genk. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten