Brilmontuur voor dames

Zoekt u een mooi, stijlvol en uniek brilmontuur voor dames? Bruninx Design Optics in Hasselt biedt diverse monturen aan die net zo uniek zijn als uzelf. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod bestaande uit alle kwaliteitsmerken. U rekent bij ons ervaren familiebedrijf op transparante service, waarbij uw wensen centraal staan. Onze specialisten geven altijd eerlijk advies. Het brilmontuur voor dames dat u mee naar huis neemt, zal dus zeker in orde zijn!

Kies uit het enorme aanbod een mooi brilmontuur voor dames

Voor we een brilmontuur uit onze collectie voor dames uitkiezen, is het belangrijk om te weten welke bril bij u past. Iedereen heeft daarin andere wensen. Ten eerste voeren we een meting uit om het formaat van de glazen te bepalen. Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor multifocale glazen. De volgende stap is het uitkiezen van een uniek brilmontuur. We kijken naar verschillende unieke merken, waaronder Tom Ford en Lindberg.

Maak uw keuze uit ons breed aanbod

Zou u graag een uniek brilmontuur voor dames willen bestellen bij ons? Dan kan dat online of door een bezoek te brengen aan onze brillenwinkel in de omgeving van Genk en Tongeren. Maak daarvoor een afspraak bij onze specialisten door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten