Keuze van uw brilmontuur bij ons in Hasselt

Kiezen voor een mooi brilmontuur in onze zaak te Hasselt is een belangrijke beslissing. Zien is genieten! Daarom willen wij dat u dan ook kunt genieten van het kiezen van uw eigen bril. Daarom kunt u het best voor de mooiste brilmonturen naar Bruninx Design Optics gaan in Hasselt. Ontdek welke brilmonturen u kunt verkrijgen bij ons in Hasselt.

Vind het geschikte brilmontuur voor u in onze zaak in Hasselt

Wij luisteren naar uw wensen, adviseren in functie van uw levensstijl en gaan samen met u op zoek naar de perfecte bril. Door het enorme aanbod aan brilmonturen dat wij ter beschikking stellen bij ons in Hasselt, zal er ongetwijfeld een geschikt brilmontuur voor u tussen zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brillen van Cartier en de brillen van Theo.

Neem uw tijd bij het maken van uw keuze

We houden we rekening met uw voorkeur en gaan we gericht brilmonturen tonen uit ons assortiment te Hasselt. Wij geloven er sterk in dat u deze keuze rustig en met zekerheid moet maken. U kan gerust een voorselectie maken die u dan op een later tijdstip nog eens opnieuw komt passen. Zo kan u verschillende vrienden of familieleden meenemen om ook hun mening te horen over uw gewenste brilmontuur in onze winkel te Hasselt.

Kom langs bij ons in Hasselt en ontdek onze brilmonturen

Uiteraard kunt u bij onze brillenwinkel in Hasselt terecht voor veel meer dan enkel een mooi brilmontuur. Zo zijn wij als optometrist ook opgeleid om een nauwkeurige oogmeting uit te voeren en te kijken naar welke correctie nodig is bij bijvoorbeeld myopie. Wanneer u eerder contactlenzen wenst in plaats van een bril, dan is dat evenzeer een optie. Maak een afspraak bij onze zaak door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten