Zonnebril van Chanel in Hasselt

Het merk Chanel is een populaire optie voor een zonnebril – ook bij onze zaak in Hasselt. Ontdek daarom het aanbod dat wij bij Bruninx Design Optics aanbieden voor u. Als familiebedrijf weten wij onze passie voor brillen en oogmode generaties lang te vertalen naar een eerlijke en persoonlijke service. Wij helpen u bij het kiezen van de ideale zonnebril van Chanel en geven u eerlijk advies in onze winkel in Hasselt over de beste mogelijkheden. Of dat nu een prachtige zonnebril van Chanel is of een van de vele andere brillen in ons assortiment te Hasselt.

Chanel als uitstekende keuze voor een zonnebril van onze zaak in Hasselt

Chanel staat bekend als een uitstekend merk voor een mooie zonnebril en daardoor kon de naam niet ontbreken in het assortiment van onze zaak in Hasselt. U herkent ongetwijfeld de grote, stijlvolle, getinte brillenglazen in een strakke montuur. De mogelijkheden van het merk zijn dan ook enorm uiteenlopend. Zo zijn de zonnebrillen voor dames van Chanel zeker de moeite waard. De onmiskenbaar populaire brilmonturen voor dames behoren ook tot de hoogste kwaliteitsklasse. Zoekt u toch nog naar iets anders? Bekijk dan ook onze andere brillen van het merk Chloé bijvoorbeeld.

Ontdek de zonnebrillen voor dames van Chanel

De zonnebrillen voor dames van Chanel stralen niets anders dan pure klasse uit. Bij onze optiek vindt u verschillende modellen. We helpen u met veel plezier bij het vinden van de juiste kleur en stijl. In onze winkel kunt u altijd terecht om de zonnebrillen voor dames van Chanel uit te testen. Dat geeft u onder meer de mogelijkheid om verschillende modellen te vergelijken. Op die manier krijgt u meteen een duidelijk beeld van onze zonnebrillen voor dames van Chanel.

Bezoek onze winkel

Als u een zonnebril van Chanel wilt of een van onze andere opties, dan is het altijd fijn om even langs te komen in onze winkel te Hasselt. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen wij ervoor zorgen dat u een persoonlijke dienstverlening geniet van onze specialisten. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Het is daarnaast mogelijk om de zonnebrillen voor dames van Chanel of andere zonnebrillen online te bestellen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten