Chloé bril in Hasselt

Het merk Chloé is een uitstekende keuze voor de bril die u wenst, dus kom langs bij onze winkel in Hasselt. Bij Bruninx Design Optics weten wij gericht samen met u te zoeken naar de perfecte optie voor u. De kwaliteit van dit voortreffelijke merk in combinatie met onze vele jaren aan ervaring garanderen een vlekkeloze dienstverlening. Haal daarom een prachtige bril van Chloé in onze speciaalzaak te Hasselt.

Het stijlvolle merk Chloé als juiste keuze voor uw bril van ons in Hasselt

Wanneer u voor Chloé kiest als bril uit onze winkel te Hasselt, dan kiest u voor stijlvolle texturen en kleuren. De rijkdom aan monturen die dit merk biedt, zorgt ervoor dat u ongetwijfeld iets vindt dat u aanspreekt. De zachte tinten en kwalitatieve materialen stralen kwaliteit uit en zijn conform de nieuwste trends. Kiest daarom uit een van de prachtige brilmonturen voor dames. Wilt u toch liever iets anders? Dan bieden wij ook vele andere merken aan zoals Chanel en Cartier.

Kom langs in de winkel of bestel online

Wilt u een bril van het merk Chloé bij onze winkel te Hasselt bestellen? Dan kan u dit zowel online als ter plekke in onze zaak doen. Maak een afspraak met onze specialisten en wij zorgen ervoor dat u een perfecte bril op maat krijgt. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten