Contactlenzen bestellen in Hasselt

Goede contactlenzen kunt u eenvoudig bestellen in onze winkel in Hasselt. Wilt u graag scherp zien, maar draagt u niet graag een bril? Of sport u veel, maar vindt u dit onhandig met uw bril? Dan kunt u voortreffelijke contactlenzen kopen bij Bruninx Design Optics in Hasselt. Ons ervaren familiebedrijf weet al generaties lang met passie de beste visuele zorg te voorzien voor onze klanten. De huidige contactlenzen die u bij ons in Hasselt kunt bestellen, zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekend alternatief voor uw oogcorrectie.

Contactlenzen on- en offline bestellen bij LensOnline meets Bruninx Design Optics te Hasselt

Of u nu online contactlenzen wilt bestellen via LensOnline.be of ze offline in onze winkel te Hasselt wilt kopen: uw wensen en voorkeuren staan altijd centraal! Daarbij willen we ervoor zorgen dat u geniet van een optimaal product.

Nog nooit lenzen gedragen?

Bij ons in Hasselt kunt u terecht voor een eerste aanpassing van uw contactlenzen, waardoor we samen op zoek gaan naar de lens die u het scherpste zicht en het beste comfort biedt. Onze gespecialiseerde optometristen voeren probleemloos een uitgebreide oogmeting uit, waarna we samen bespreken welke soort lenzen het best voor u zijn. Met de nodige uitleg en zorg leren we iedereen hoe u zelf contactlenzen in en uit kunt doen.

 

U krijgt vervolgens de gekozen lenzen mee op proef. Deze proeflenzen kunt u een weekje testen om te kijken of ze passen bij uw levensstijl! Na deze week komt er een follow-up afspraak waarna we alles nakijken en aan de hand van uw feedback overgaan op het definitief bestellen van deze contactlenzen bij ons in Hasselt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere proeflens uit te proberen. De kostprijs van een eerste aanpassing is 50 euro.

Wilt u een gewone lenscontrole?

Als u al lenzen draagt, kunt u het best jaarlijks op controle komen. We kijken of de sterkte nog juist is en of uw ogen de contactlenzen nog steeds goed verdragen. Zo kunnen problemen opgespoord en verholpen worden, voordat ze ontstaan. De kostprijs van een gewone lenscontrole is 18 euro.

Wilt u graag een andere lens uitproberen?

Er zijn honderden verschillende lenzen. Wilt u overschakelen van harde op zachte lenzen? Wilt u daglenzen eens uitproberen? Of wilt u bij ons in Hasselt contactlenzen kopen die u gemakkelijk 12 uur lang kunt verdragen? Kom in deze gevallen langs voor een heraanpassing. Zo krijgt u de nodige oog- en lenscontroles, check-up van de tranenfilm en oogvochtigheid en vervolgens verschillende proeflenzen en follow-up controles. De kostprijs van een heraanpassing is 35 euro.

Wilt u graag een andere lens uitproberen?

Zowel scherp zien in de verte als probleemloos lezen? Test dan multifocale lenzen! Dit zijn één van de meest geavanceerde en technisch moeilijke lensaanpassingen die er zijn. Met onze 70 jaar ervaring met contactlenzen gaat ons team van optometristen in Hasselt elke uitdaging aan! Deze aanpassing heeft hetzelfde verloop als een heraanpassing, maar dan wordt er de nadruk gelegd op het vinden van de beste soort multifocale lenzen. De kostprijs van een multifocale aanpassing is 50 euro. Tevens kunt u bij onze medewerkers terecht met al uw mogelijke vragen over bijvoorbeeld de behandelingsopties voor myopie of over ons aanbod zonnebrillen van merken als Chanel en Oakley.

Maak een afspraak voor maatwerk

Kom de perfecte contactlenzen kopen in onze zaak in Hasselt en reken op betrokken service van onze specialisten. Het is daarbij eenvoudig om via LensOnline contactlenzen te bestellen en bij ons een afspraak te maken voor een lensaanpassing. Zowel online als offline bent u verzekerd van de laagste prijzen. Twijfel daarom niet om contact met ons in Hasselt op te nemen wanneer u contactlenzen gaat kopen. U bereikt ons team via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten