Garantie op uw bril

U profiteert bij ons van uitstekende garantie op zowel uw bril als uw brillenglazen. Het is dan ook aan te raden om een nieuw montuur uit te zoeken bij Bruninx Design Optics te Hasselt en hier direct een deskundige oogmeting uit te laten voeren. Hoewel onze deskundige medewerkers te allen tijde hun best doen om een zo goed mogelijke bril aan te meten, kunnen er bijvoorbeeld altijd krassen op komen. Het is dan wel geruststellend om te weten dat u een uitstekende garantie heeft op zowel uw bril als uw brillenglazen.

Profiteer van uitstekende garantie op uw bril en uw brillenglazen

Indien u besluit een bril, inclusief brillenglazen, aan te schaffen bij de beste opticien van België geniet u van uitstekende garantie. U krijgt bijvoorbeeld gewenningsgarantie wanneer u multifocale glazen aan laat meten. Dit houdt in dat u een maand lang de tijd krijgt om aan uw bril te wennen. Lukt dit niet? Dan maakt u een afspraak in onze winkel in Hasselt, waar we achterhalen wat het probleem is. Indien nodig bestellen we nieuwe glazen voor de bril, volledig onder garantie.

Neem contact met ons op

Heeft u besloten om online te bestellen? U profiteert dan van garantie en het recht om uw bril 14 dagen na ontvangst te retourneren, als het label er nog aanzit. Heeft u nog vragen met betrekking tot de garantie op uw bril of uw brillenglazen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten