Luxe brillen online bestellen

Luxe brillen kunt u eenvoudig en snel online bestellen in de webwinkel van Bruninx Design Optics te Hasselt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan brillen en zonnebrillen, waardoor er vast en zeker een montuur te vinden is dat aan uw wensen voldoet. Bekijk ons ruime aanbod aan luxe brillen die u online kunt bestellen en maak uw keuze.

Een uitgebreid assortiment aan luxe brillen online

Onze collectie luxe brillen bestaat uit diverse hoogstaande merken, die u stuk voor stuk online kunt bestellen. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een kleurrijke en moderne bril van het merk Theo. We hebben ook luxueuze brillen van Cartier. Ten slotte moeten we ook de zonnebrillen van Chanel vermelden als we het hebben over luxe. Welke bril u uiteindelijk ook besluit te bestellen, u profiteert bij ons te allen tijde van uitstekende garantie. U stuurt uw bril eenvoudigweg binnen 14 dagen na ontvangst terug, op voorwaarde dat het label er nog aan bevestigd is.

Maak gerust een afspraak

Wilt u uw favoriete luxe brillen liever niet online bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het contactformulier in te vullen en maak een afspraak bij ons in Hasselt. Wij helpen u dan door middel van persoonlijk advies een bril te vinden die volledig aan uw wensen voldoet, zodat u met een glimlach onze winkel verlaat. Als u toch beslist om online te bestellen, maar nog vragen heeft over onze garantievoorwaarden, mag u ons ook altijd contacteren.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten