Multifocale glazen voor uw bril in Hasselt

Multifocale glazen voor uw bril tegen een scherpe prijs zijn een van de vele opties die wij bij Bruninx Design Optics in Hasselt aanbieden. Een multifocaal glas is een glas waar u zowel ver mee kunt kijken als mee kunt lezen. Er zitten meerdere sterktes (multifocaal) in. De multifocale glazen voor uw bril hebben wij in Hasselt ter beschikking in allerlei vormen en maten. Van gewone multifocale stockglazen die per duizenden tegelijk worden geproduceerd tot een volledig uniek stel multifocale glazen die alleen voor u worden gemaakt.

Haal multifocale glazen voor uw bril bij ons in Hasselt tegen een eerlijke prijs

De prijs voor multifocale glazen voor uw bril op maat van uw ogen liggen bij onze zaak in Hasselt rond 400 à 600 euro per glas. Bij multifocale stockglazen ligt dat rond de 250 euro. In beide gevallen bieden wij een dienstverlening op maat aan waarbij we onafhankelijk en eerlijk advies geven. Uw wensen en noden staan altijd centraal. In ons familiebedrijf beschikken we over opgeleide optometristen die ervoor zorgen dat u de geschikte bril met goede brilglazen van merken, zoals Hoya of Zeiss krijgt.

Opmeting van maatwerkglazen

Om hoogwaardige en geïndividualiseerde multifocale glazen voor uw bril tegen een eerlijke prijs te kunnen produceren, hebben we gegevens of parameters nodig van uw montuur, uw gezicht en uw ogen. Hoe meer parameters we verzamelen, hoe beter we het multifocaal glas op uw noden kunnen afstellen. Deze parameters verzamelen we met de VisioOffice meetzuil. Dit is een spiegel voorzien van een camera die met behulp van een clip, die tijdelijk op het montuur wordt aangebracht, gegevens gaat verzamelen, zoals de vorm, inclinatie en doorbuiging van uw montuur. Deze gegevens zijn cruciaal voor het optimaliseren van uw multifocaal zicht.

Neem contact met ons op

Afhankelijk van de situatie kijken wij dan bepaalde zaken na of doen we metingen opnieuw. Merken we een aspect op waardoor u eventueel last ondervindt, bestellen wij nieuwe, aangepaste glazen, geheel onder garantie! Zou u graag meer informatie willen over de prijs of over de multifocale glazen voor uw bril van onze winkel in Hasselt? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of het online contactformulier. U bent ook altijd welkom in onze winkel!

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten