Zonnebril van Oakley in Hasselt

Met Oakley kiest u voor een sportieve zonnebril bij onze winkel in Hasselt. Laat de specialisten van Bruninx Design Optics helpen bij het maken van de juiste keuze. Als ervaren familiebedrijf weten wij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en bieden we u een eerlijke en transparante service aan. Wij willen een bril die past bij u en waar u tevreden van bent. De sportliefhebber zal zo ongetwijfeld met een glimlach naar huis gaan met een zonnebril van Oakley uit onze zaak te Hasselt.

De hoge kwaliteit van een Oakley zonnebril beschikbaar in onze winkel te Hasselt

Met een zonnebril van Oakley bij ons in Hasselt, haalt u een bril in huis die gestroomlijnd is en perfect op uw hoofd blijft tijdens sportieve prestaties. Daarnaast zijn het ook mooie brillen met vaak gepolariseerde glazen voor een kleurrijke look. In onze winkel zorgen we ervoor dat u voor de beste optie gaat. Het merk heeft zowel brilmonturen voor heren als dames. Had u toch liever iets anders? Dan hebben wij ook andere merken zoals Chanel of Tom Ford ter beschikking.

Kom langs in onze winkel

Zou u graag een Oakley zonnebril van onze brillenzaak in Hasselt willen? Dan kunt u eens langskomen in de winkel of uw zonnebril online bestellen. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen we u helpen met een dienstverlening op maat. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten