Optimaal zien in optiek en mode

Met generaties aan kennis in optometrie is jouw zicht in goede handen. Hierdoor ben je altijd zeker van de meest precieze oogmeting. Zowel op technisch vlak als op het gebied van oogmode helpen wij je graag verder.

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Maak een afspraak
Stuur ons een mail

Een ervaren brillenwinkel in Hasselt

Bij Bruninx Design Optics komt u bij een gespecialiseerde opticien in een brillenwinkel in Hasselt. Onze familiezaak staat al drie generaties voor optimaal zien, waardoor u zeker bent van de meest precieze oogmeting. Al onze optometristen beschikken over een bachelordiploma en zorgen er zo voor dat uw ogen altijd in goede handen zijn. Brillen, multifocaal, een leesbril, hoge of lage sterktes; niks is voor ons te moeilijk. Wij gaan altijd de uitdaging aan. Door onze ijzersterke en eerlijke service zorgen wij ervoor dat u niets tekortkomt en altijd kunt rekenen op een betrouwbare opticien in Hasselt. Ontdek waarom onze optiek in Limburg de beste plek is om brillen te kopen.

Een betrouwbare opticien in een brillenwinkel in Hasselt

Bent u op zoek naar een bril, zonnebril of contactlenzen? Wij helpen u graag verder met uw zoektocht. Met vele merken, zoals Tom Ford, Theo en Chanel, hebben wij voor iedere stijl een bijpassende bril. Wij scholen ons ook permanent bij in optiek en mode. Zo zijn we zowel op technisch vlak als op het gebied van mode zeer zelfzeker van ons aanbod in onze brillenwinkel in Hasselt en kunnen we als opticien heel specifiek ingaan op wat u nodig heeft. Onze optiek in Limburg is een familiebedrijf en we volgen al generaties lang de laatste ontwikkelingen op het gebied van brillen, oogmode en technologie. De nieuwste merken en de mooiste monturen zijn altijd in onze brillenwinkel in Hasselt te vinden!

Kom de brillen die u op het oog heeft, passen in onze optiek in Limburg

Om van de beste dienstverlening in onze brillenwinkel te Hasselt te genieten, is het altijd fijn om even langs te komen. Zo kunnen wij onze diensten als opticien vakkundig uitvoeren en u maatwerk aanbieden vanuit onze brillenwinkel in Hasselt. Wees zeker van de volledige aandacht van onze specialisten bij het bekijken van de brillen en maak op voorhand een afspraak bij onze optiek in Limburg. Uiteraard kunt u ook ons aanbod bekijken op onze website. Wij staan alvast klaar om u te helpen met onze kennis en ervaring in optometrie, zodat u naar huis gaat met een kwaliteitsvolle, prachtige bril.

Ons aanbod

Oogmeting Bruninx

Optometrie

Optometrie is letterlijk het meten van de ogen. Dit is iets waar wij de hoogste prioriteit aan verlenen.

Ontdek meer
Expert in glazen Bruninx

Expert in glazen

Jouw brillenglazen zijn misschien wel de meest voorbij gekeken item in jouw bril! Lees hier meer over dit flinterdun en supertransparant onderwerp!

Ontdek meer
Giorgio Armani Bruninx

Keuze van jouw montuur

Wij gaan jou helpen in je zoektocht naar het perfecte montuur. Lees hier meer over onze werkwijze.

Ontdek meer

Ontdek het volledige aanbod

Schitter, het hele jaar lang. Van eigentijdse klassiekers tot verrassende trends. Maak je outfit compleet met de bril die bij je past.

Bekijk het overzicht

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten