Deskundigheid in optometrie bij ons in Hasselt

Voor een brillenzaak met ruime ervaring in optometrie gaat u naar Bruninx Design Optics te Hasselt. Wij bieden een ruim assortiment aan brillen van verschillende merken en voor diverse toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnebrillen, multifocale glazen en leesbrillen. Al generaties lang voorzien we onze klanten van uitstekende service op het gebied van optometrie vanuit onze zaak in Hasselt. Ervaar het zelf!

Profiteer van onze ervaring in optometrie in onze brillenzaak in Hasselt

Als u uw ogen laat controleren of een nieuwe bril of lenzen uit gaat zoeken, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Uw ogen zijn immers uiterst belangrijk. Daarom zijn wij bij Bruninx Design Optics in Hasselt zeer ervaren in optometrie. Wij volgen altijd de laatste ontwikkelingen en technologieën en scholen onszelf geregeld bij om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Schakel onze hulp in om voor een deskundige oogmeting en vraag om passend advies als het gaat om een nieuwe bril of bijvoorbeeld als u wilt beginnen met het dragen van contactlenzen.

Maak een afspraak voor een oogmeting of kies uit ons ruime aanbod aan brillen

Wilt u graag een oogmeting laten doen door onze opticien? Of wilt u een nieuwe bril uitzoeken of contactlenzen proberen? Wij helpen u graag verder met advies op maat. Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen via +32 11 22 11 90 of vul het contactformulier in.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten