Bril van Tom Ford bij ons in Hasselt

Een bril van het merk Tom Ford is een van de mogelijkheden bij onze speciaalzaak in Hasselt. Bij Bruninx Design Optics komt u bij een familiebedrijf dat al vele jaren en generaties lang een passie heeft voor brilmode. Wij volgen de laatste technieken en innovaties op en zijn graag transparant en eerlijk tegenover onze klanten. Door enkel het beste aan te bieden, zoals een bril van Tom Ford, weten wij zeker dat u tevreden zult zijn met onze diensten en producten te Hasselt.

Ga voor klasse met het merk Tom Ford voor uw bril bij ons te Hasselt

Wanneer u bij onze zaak te Hasselt voor een bril van Tom Ford kiest, dan kiest u voor een voortreffelijke kwaliteit en een prachtig designstuk. We hebben zowel brilmonturen voor heren en dames. Ze zijn voorzien van een stijlvolle T aan de zijkant. De modieuze, klassieke en subtiele stijl zorgt ervoor dat de brillen niet zomaar een recyclage zijn van oude modellen, maar altijd voorzien zijn van een originele twist. Als u toch naar andere opties zoekt, dan kunt u bij ons ook terecht voor brillen van Theo en Lindberg.

Haal een prachtig stukje oogmode in huis

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bepaalde bril van Tom Ford uit het assortiment van onze winkel te Hasselt, dan kunt u altijd een afspraak maken om de perfecte bril voor u te regelen. Zo zijn wij als ervaren optometrist ook in staat om een nauwkeurige oogmeting uit te voeren. Voor een afspraak neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +32 11 22 11 90 of via het online contactformulier.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten