Glazen van Zeiss

Hoya en Zeiss zijn twee uitstekende merken die glazen voor uw bril produceren. Bij onze brillenwinkel zorgen we ervoor dat u opnieuw geniet van uw zicht. Bruninx Design Optics in Hasselt streeft daarom te allen tijde naar de beste kwaliteit en afwerking voor uw glazen. U bezoekt onze winkel voor een oplossing op maat.

Kwaliteitsvolle glazen van Hoya en Zeiss voor uw bril

Bent u op zoek naar een bril met glazen van het merk Hoya of Zeiss? Hoya, Essilor en Zeiss zijn de topleveranciers waarbij we onze glazen bestellen. Wij zijn zelf onafhankelijk. Dat betekent dat we van elke leverancier enkel het beste voor u selecteren. Hierdoor geven we altijd eerlijke en transparante adviezen over de beste optie voor uw specifieke situatie. Of u nu multifocale glazen van Hoya of Varilux wenst of een uniek zonneglas van Zeiss, wij helpen u bij het vinden van de beste optie. Wij vinden de beste oplossing voor u! Zowel voor de behandeling van myopie als hypermetropie kunt u bij ons terecht voor geschikte glazen. Die passen perfect in een van de vele brilmonturen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op en ervaar onze deskundigheid

U rekent met merken als Hoya en Zeiss bij ons altijd op kwalitatieve glazen die perfect voor u op maat gemaakt zijn. Plan een afspraak in bij onze brillenwinkel in de buurt van Genk om een oogmeting te doen om te bepalen wat de beste opties voor u zijn. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 11 22 11 90 of door het online contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Contacteer ons

Kom langs of maak een afspraak om zeker te zijn van de volledige aandacht van onze specialisten.

Adres

Kapelstraat 53
3500 Hasselt

Navigeer

🧭 Open in Google Maps
🅿️ Parking Astrid (400m)

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten